Aankoopadvies

Het kopen van een huis is een van de grootste beslissingen in uw leven. Aan een aankoop van een woning gaan dan ook vaak slapeloze nachten vooraf. Niemand wil achteraf tot de conclusie komen dat de aanschaf van een woning een verkeerde beslissing bleek te zijn of dat men er te veel voor heeft betaald. Om er zeker van te zijn dat uw aankoop geen miskoop wordt, gaat u dan ook beter niet over één nacht ijs én laat u bijstaan door Verwimp Adviesburo.

Naast uw goede gevoel zijn er enkele zaken die deskundigheid vragen. Bent u wel kritisch genoeg? Weet u waar u allemaal op moet letten? Vertelt de verkopend makelaar u wel alles?
Een verkoper schakelt voor zijn verkoop een makelaar in die zijn belangen behartigt. Het is daarom verstandig om u ook bij te laten staan door een aankoopadviseur die juist opkomt voor uw belangen en u bijstaat met deskundig en onafhankelijk advies.

Transparantie en duidelijk advies bij de aankoop van uw woning is wat u van Verwimp Adviesburo kunt verwachten. Tijdens ons kennismakingsgesprek lichten wij toe wat de meerwaarde voor u is. We brengen uw wensen en eisen in kaart en vertalen dit naar de praktijk. Wij adviseren u zo nodig in de prioritering van uw wensen.

Om een correcte inschatting te kunnen maken van de verkoopprijs, brengen we een bezoek aan de woning en onderzoeken we de staat ervan. Maar ook de uitbreidingsmogelijkheden, omgevingsfactoren, juridische en planologische aspecten komen aan bod. Dit alles vertalen wij naar u in een overzichtelijk waarderapport.

We kunnen voor u de onderstaande producten/diensten leveren:

Pakket A

- Kennismakingsgesprek hierin licht ik toe wat de meerwaarde voor u is. Ik breng uw wensen en eisen in kaart en vertaal dit naar de praktijk. Ik kan u hierbij adviseren in de prioritering van uw wensen.
- Bezichtigen van de woning . Ik let hierbij o.a. op de volgende punten: bouwkundige staat, onderhoud, uitbreidingsmogelijkheden, omgevingsfactoren, juridische en planologische aspecten
- Waarderapport waarin ik een duidelijke onderbouwing geef van de werkelijke waarde.

Laat u informeren over pakket A.

Pakket A+

- Het voeren van deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen. Dit kan u al gauw enkele duizenden euro’s besparen.
- Controle koopovereenkomst. Zijn onze afspraken ook daadwerkelijk op papier gezet? Zijn er geen bijzonderheden aanwezig in de koopakte?
- Nazorg. Bij mij houdt het niet op nadat u de sleutel hebt ontvangen. Mochten er nog vragen zijn of problemen, dan kunt u bij mij terecht.

Laat u informeren over pakket A+.

Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op met adviesburo Verwimp